NDLSH (National Diet Library Subject Headings) トピックマップ
As a bridge between Information processing and Knowledge processing
件名標目
同義語
全て
Vizigate
tolog query
Go to top
件名標目
subject heading
同義語
alter label
件名標目および同義語
SH + alter label
NDC9コード
NDC9 code
NDLCコード
NDLC code
BT-NT 階層
BT-NT hierarchy
五十音順 (件名標目)
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ア
イ
ウ
エ
オ
カ
キ
ク
ケ
コ
サ
シ
ス
セ
ソ
タ
チ
ツ
テ
ト
ナ
ニ
ヌ
ネ
ノ
ハ
ヒ
フ
ヘ
ホ
マ
ミ
ム
メ
モ
ヤ
ユ
ヨ
ラ
リ
ル
レ
ロ
ワ
ガ
ギ
グ
ゲ
ゴ
ザ
ジ
ズ
ゼ
ゾ
ダ
ヂ
ヅ
デ
ド
バ
ビ
ブ
ベ
ボ
パ
ピ
プ
ペ
ポ
ヴ
件名標目:
"豆腐"
(トウフ)
Ψ(PSI)
http://id.ndl.go.jp/auth/ndlsh/00573161
下位語(NT)
凍豆腐
関連語
料理 (豆腐)
豆乳
同議語
Tofu
分類(NDC9)
619.6
分類(NDLC)
DM298
PC61
分類記号(NDC9)
(NDLのページへ)
619.6
分類記号(NDLC)
(NDLのページへ)
DM298
PC61
参照(LCSH)
(LOCのページへ)
sh85135793
出典(BSH4)
(BSHのページへ)
00754200
出典
豆腐の衛生
作成日
1980-06-20
最終更新日
2011-06-03T15:12:15
* 参考 (NDLSHデータには、以下のリンクは含まれていません。)
wikipedia
http://ja.wikipedia.org/wiki/豆腐
Powered by Ontopia
Knowledge Synergy Inc.