AGROVOC topic map
As a bridge between Information processing and Knowledge processing
English
Arabic
Czech
German
Spanish
Persian
French
Hindi
Hungarian
Italian
Japanese
Korean
Lao
Polish
Portuguese
Russian
Slovak
Thai
Chinese
Vizigate
tolog query
Go to top
Term list
English
Arabic
Czech
German
Spanish
Persian
French
Hindi
Hungarian
Italian
Japanese
Korean
Lao
Polish
Portuguese
Russian
Slovak
Thai
Chinese
TERM: (c_15685)
JA: スパイス
Ψ
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_15685
LANGUAGE
AR:
توابل
CS:
koření
DE:
GEWUERZ
EN:
Spices
ES:
Especias
FA:
ادویهها
FR:
Épice
HI:
मसाले
HU:
fûszer
IT:
Spezie
JA:
スパイス
KO:
향신료
PL:
Przyprawy roślinne
PT:
Especiaria
RU:
пряности
SK:
korenie
TH:
เครื่องเทศ
ZH:
香辛料
HIERARCHY
(
c_330705
)
(
c_118
)
添加物
(
c_3011
)
食品添加物
(
c_2969
)
香辛料
(
c_15685
)
スパイス
BT
(
c_2969
)
香辛料
(
c_8171
)
植物生産物
NT
(
c_9093
)
バジル
(
c_9772
)
チャービル
(
c_15048
)
ターメリック
(
c_13963
)
ローズマリー
(
c_10205
)
クミン
(
c_23169
)
ナツメグ
(
c_25478
)
ヒソップ
(
c_9620
)
カルダモン
(
c_13096
)
パプリカ
(
c_12606
)
ハッカ
(
c_25465
)
コウスイハッカ
(
c_11091
)
ニンニク
(
c_9862
)
シナモン
(
c_25495
)
コショウ
(
c_9607
)
カラウェー
(
c_23597
)
チョウジ、クローブ
(
c_19193
)
オールスパイス
(
c_8817
)
アニス
(
c_10097
)
コリアンダー
(
c_9813
)
チャイブ
(
c_14100
)
セイボリー
(
c_10789
)
フェンネル
(
c_34066
)
オレガノ
(
c_25481
)
杜松油
(
c_13120
)
パセリ
(
c_11157
)
ショウガ
(
c_11614
)
セイヨウワサビ
(
c_14877
)
タイム
(
c_15126
)
バニラ
(
c_25508
)
ゲッケイジュ
(
c_14023
)
サフラン
(
c_9733
)
カミツレ
(
c_14025
)
セージ
(
c_10377
)
ディル
(
c_9795
)
トウガラシ
(
c_14793
)
タラゴン
(
c_25484
)
メース
RT
(
c_7299
)
香辛料作物
UF
(
c_29992
)
乾燥料理用ハーブ、料理用乾燥ハーブ
Wikipedia
スパイス
Knowledge Synergy Inc.