AGROVOC topic map
As a bridge between Information processing and Knowledge processing
English
Arabic
Czech
German
Spanish
Persian
French
Hindi
Hungarian
Italian
Japanese
Korean
Lao
Polish
Portuguese
Russian
Slovak
Thai
Chinese
Vizigate
tolog query
Go to top
Term list
English
Arabic
Czech
German
Spanish
Persian
French
Hindi
Hungarian
Italian
Japanese
Korean
Lao
Polish
Portuguese
Russian
Slovak
Thai
Chinese
TERM: (c_2855)
JA: 発酵
Ψ
http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_2855
LANGUAGE
AR:
تخمير
CS:
kvašení
DE:
GAERUNG
EN:
Fermentation
ES:
Fermentación
FA:
تخمیر
FR:
Fermentation
HI:
किण्वन
HU:
erjedés
IT:
Fermentazione
JA:
発酵
KO:
발효
LO:
ການໝັກ
PL:
Fermentacja
PT:
Fermentação
RU:
брожение
SK:
kvasenie
TH:
การหมัก
ZH:
发酵
HIERARCHY
(
c_330834
)
(
c_6195
)
加工
(
c_2855
)
発酵
BT
(
c_6195
)
加工
NT
(
c_27569
)
マロラクチック発酵、リンゴ酸ー乳酸発酵
(
c_27566
)
乳酸発酵
(
c_34905
)
固体発酵
(
c_28372
)
コウジ酸発酵
(
c_28371
)
クエン酸発酵
(
c_12123
)
パン生地に加える酵母
(
c_27591
)
プロピオン酸発酵
(
c_27442
)
酢酸発酵
(
c_27571
)
メタン発酵
(
c_27518
)
アルコール発酵
(
c_27739
)
好気性発酵
(
c_27741
)
嫌気発酵
(
c_27474
)
酪酸発酵
RT
(
c_34333
)
反芻胃消化
(
c_6542
)
水漬け
(
c_16046
)
スタータ培養
(
c_16036
)
サイレージ作製
(
c_928
)
生合成
(
c_4956
)
かび
(
c_27463
)
生物変換
(
c_24396
)
培養技術
(
c_27462
)
生化学反応
(
c_8480
)
酵母類
(
c_765
)
細菌
(
c_15734
)
発酵製品
(
c_36649
)
生物生産
(
c_2604
)
酵素活性
(
c_90
)
酸性化
UF
(
c_26977
)
微生物消化、微生物による消化作用
Wikipedia
発酵
Knowledge Synergy Inc.