–

NDLSH (National Diet Library Subject Headings) トピックマップ

As a bridge between Information processing and Knowledge processing
    Vizigate      tolog query      Go to top     
同義語
alter label
件名標目および同義語
SH + alter label
NDC9コード
NDC9 code
NDLCコード
NDLC code
BT-NT 階層
BT-NT hierarchy
五十音順 (件名標目)
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

 
  
分類記号(NDLC): "DM456"
含まれる件名標目 対応する分類記号(NDC9)
ソーセージ 648.24  
ハム 648.24  
ベーコン 648.24  
屠場 648.22  
燻製 648.24   667.3  
牛肉 648.25  
肉・肉製品 648.2  
豚肉 648.26  
馬肉 648.29  
鶏肉 648.27  

   

Powered by Ontopia    
Knowledge Synergy Inc.