–

NDLSH (National Diet Library Subject Headings) トピックマップ

As a bridge between Information processing and Knowledge processing
    Vizigate      tolog query      Go to top     
同義語
alter label
件名標目および同義語
SH + alter label
NDC9コード
NDC9 code
NDLCコード
NDLC code
BT-NT 階層
BT-NT hierarchy
五十音順 (件名標目)
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

 
  
分類記号(NDLC): "PC37"
含まれる件名標目 対応する分類記号(NDC9)
うどん 596.38   619.39  
カステラ 588.35   596.65  
ケーキ 588.35   596.65  
シュークリーム 588.35   596.65  
スパゲッティ 596.38   619.39  
チョコレート 588.34   596.65  
パスタ 596.23   619.39  
パン 588.32   596.63  
ビスケット 588.33   596.65  
マカロニ 596.23   619.39  
ラーメン (麺類) 596.38   619.39  
人造米 619.39  
和菓子 588.36   596.65  
洋菓子 588.3   596.65  
煎餅 588.37  
菓子 588.3   596.65  
蕎麦 479.64   596.38   616.66   619.39  
製麺 619.39  
588.38  
383.8   588.36   596.21  
588.36  
596.3   619.39  
麺類 596.38   619.39  

   

Powered by Ontopia    
Knowledge Synergy Inc.