NDLSH (National Diet Library Subject Headings) トピックマップ
As a bridge between Information processing and Knowledge processing
件名標目
同義語
全て
Vizigate
tolog query
Go to top
件名標目
subject heading
同義語
alter label
件名標目および同義語
SH + alter label
NDC9コード
NDC9 code
NDLCコード
NDLC code
BT-NT 階層
BT-NT hierarchy
五十音順 (件名標目)
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ア
イ
ウ
エ
オ
カ
キ
ク
ケ
コ
サ
シ
ス
セ
ソ
タ
チ
ツ
テ
ト
ナ
ニ
ヌ
ネ
ノ
ハ
ヒ
フ
ヘ
ホ
マ
ミ
ム
メ
モ
ヤ
ユ
ヨ
ラ
リ
ル
レ
ロ
ワ
ガ
ギ
グ
ゲ
ゴ
ザ
ジ
ズ
ゼ
ゾ
ダ
ヂ
ヅ
デ
ド
バ
ビ
ブ
ベ
ボ
パ
ピ
プ
ペ
ポ
ヴ
件名標目:
"乾物"
(カンブツ)
Ψ(PSI)
http://id.ndl.go.jp/auth/ndlsh/00564857
階層
食品保存
乾燥食品
乾物
上位語(BT)
乾燥食品
下位語(NT)
かつお節
乾燥野菜
凍豆腐
寒天
昆布
海苔
分類(NDC9)
628.7
667.2
分類(NDLC)
DM298
DM681
PC61
PC91
分類記号(NDC9)
(NDLのページへ)
628.7
667.2
分類記号(NDLC)
(NDLのページへ)
DM298
DM681
PC61
PC91
出典
乾物食料業界誌;広辞苑 第5版
作成日
1980-06-20
最終更新日
2006-04-06T14:55:20
* 参考 (NDLSHデータには、以下のリンクは含まれていません。)
wikipedia
http://ja.wikipedia.org/wiki/乾物
Powered by Ontopia
Knowledge Synergy Inc.